Kéményseprő-ipari szolgáltatás

magyar

 

F E L H Í V Á S !

 

Az elmúlt hónapokban  a kötelező kéményseprő-ipari szolgáltatás 2016 -tól jelentősen átalakult.

A gazdálkodó szervezetek székhelyeként, telephelyeként, fióktelepeként be nem jegyzett magántulajdonú ingatlanok esetében az ellátást Veszprém és Zala megyében is a hivatásos katasztrófavédelmi szerv vette át.

 

A fenti kategóriába nem tartozó ingatlanok vonatkozásában viszont megszűnt az automatikus- sormunkaszerű – ellátás.

 

Ezen ingatlanok tulajdonosai megrendelés útján kötelesek gondoskodni az időszakos kéményellenőrzések elvégeztetéséről!

 

Az előírt ellenőrzéseket az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által nyilvántartásba vett szolgáltatóval lehet elvégeztetni.

 

Fontos kiemelni, hogy azon magántulajdonú – és nem társasházban lévő – ingatlanok tulajdonosai is a fenti módon kötelesek eljárni, ahol egyéni vállalkozás, vagy gazdasági társaság, egyesület stb. székhelye, telephelye, fióktelepe van bejegyezve.

 

A zalaegerszegi székhelyű Lángőr‘ 94 Kft. (8360 Keszthely, Malom u. 8. Tel/Fax: 06-83-311-067, ill. 06(30)602-7372) – 1994 óta kéményseprő- ipari szolgáltatással foglalkozik, és 2016. október 1-től Veszprém és Zala megyék területére is hatósági bejegyzésre került gazdálkodó szervezetek ellátására jogosult kéményseprő-ipari szolgáltatóként. A kéményseprő-ipari szolgáltatást érintő változásokról, szolgáltatásainkról és azok megrendelési módjáról a www.langor94.hu oldalon találhatók bővebb információk.

 

 

                                                                                   KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT

                                                                                              D U D A R